DECEMBERMENU
ROGVLEUGEL GEROOSTERD, Hollandse garnalen, rood- en witlof, appel en romige dressing met limoen
OF
PATÉ VAN FAZANT EN PADDENSTOELEN, op kleine herfstsalade met dressing van vossenbessen
***
ZEEWOLF MET VULLING VAN GAMBA, dragon kruim, kleurrijke groenten en saus van Pernod
OF
KALFSLENDE EN WANG, mini boleet, rode kool gel, Bloemendaalse gele en jus van kalf
***
BROWNIE, ananas, kokosmousse, sabayon van rum en ijs van bloedsinaasappel
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 41,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
KREEFTENSOEP, ravioli met kreeft en cognac-room 13,50
KABELJAUW met zuurkool en schuim van chorizo 13,50
HAZENRUGFILET, bloedworst, gekarameliseerde appel, en stroop van rode biet en specerijen 17,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 15,50

|