FEBRUARIMENU
SCHELVIS, GEBAKKEN IN RAUWE HAM geserveerd met winterse groentensalade, dressing van witte wijn en crème van pompoen
OF
LAMSHAM, tabouleh, fijne salade, geitenkaas, citroen en tomaat
***
DORADE GEROOSTERD, Hollandse garnalen, krokant van kroepoek, knapperige groenten en licht afgebonden bouillon van schaaldieren
OF
RUNDERZIJLENDE EN STOOF, knolselderij, stamp met winterpostelein, geroosterde uitjes, knapperige salade van rode kool
***
WARM TAARTJE VAN WITTE CHOCOLADE EN DRAGON, compote van mango, sabayon van Malibu en ijs van bloedsinaasappel
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 41,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
PADDENSTOELENSOEP, reeham, bosui en paddenstoelen 9,00
ZEEDUIVEL IN PICCATA JASJE, risotto, wilde spinazie, coulis van geroosterde punt paprika 15,00
GESTOOFDE WANG, pasta met chorizo iberico, geschaafde romanesco en gebrande hazelnoot 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50

|