Waar eten genieten is ...

Februarimenu

FEBRUARIMENU

SCHELVIS, GEBAKKEN IN RAUWE HAM
geserveerd met winterse groentensalade, dressing van witte wijn
en crème van pompoen

OF

LAMSHAM,
tabouleh, fijne salade, geitenkaas, citroen en tomaat

***

DORADE GEROOSTERD,
Hollandse garnalen, krokant van kroepoek, knapperige groenten
en licht afgebonden bouillon van schaaldieren

OF

RUNDERZIJLENDE EN STOOF,
knolselderij, stamp met winterpostelein, geroosterde uitjes,
knapperige salade van rode kool

***

WARM TAARTJE VAN WITTE CHOCOLADE EN DRAGON,
compote van mango, sabayon van Malibu
en ijs van bloedsinaasappel

OF

KAASPLATEAU,
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 8,50 p.p.)

drie gangen 41,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

PADDENSTOELENSOEP,
reeham, bosui en paddenstoelen
9,00

ZEEDUIVEL IN PICCATA JASJE,
risotto, wilde spinazie, coulis van geroosterde punt paprika
15,00

GESTOOFDE WANG,
pasta met chorizo iberico, geschaafde romanesco en gebrande hazelnoot
14,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
16,50

Terug