__Wijn & Spijsavond 17 februari 2023__
We gaan weer een gezellige avond organiseren, dat wordt dus weer een avond culinair genieten. In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw-Vennep organiseren wij een gastronomische wijn en spijsavond.
Onze keukenbrigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld en hierbij heeft Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, een passend wijnarrangement gekozen. Tijdens de avond zal Alfons u alles vertellen over de gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige en smaakvolle avond te worden! Het menu is als volgt voor u samengesteld.
__Wijn en spijsmenu__
Tartaar van tonijn modern gepresenteerd, met gel van soja, crème met wasabi, inktviskroepoek, red meat radijs en gamba in tempura
Mulfilet, gepekelde citroenrisotto, rauwe ham en saus met een vleug Sherryazijn
Cannelloni van lam, ricotta, gedroogde tomaat en basilicum
Piepkuiken, aardpeer, anijschampignons, zandpeen, korstdeeg en foelie
Specerijendessert: Crème brulée van steranijs, vanille roomijs, schuim van kardemom, kaneel kletskop en bonbon van witte chocolade en kruidnagel
all-in per couvert 84,50
ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur start diner 19.30 uur
|