MAARTMENU
TARTAAR VAN ZALM, met mosterd, bieslook, gepocheerd ei en crunch van aardappel
OF
IBERICO, rug, ham en chorizo geserveerd met kropsla en krokant filodeeg
***
ZEEWOLF, tussen open ravioli met Hollandse garnalen, kleurrijke groenten, saus van strandkrabben en salade van venkel
OF
DIAMANTHAAS, paddenstoel, lardo di colonata, pastinaak, winter postelein olie, uitjes en gnocchi met kalfsjus
***
BLOEDSINAASAPPELTAART, taco van kletskop met mousse van witte chocolade, compote met mango en ijs van yoghurt en limoen
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 41,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
GEROOKTE PALINGSOEP, met garnituur van gerookte paling en bosui 10,00
LAVAS POLENTA gevuld met taleggio, geserveerd met wilde spinazie en rijk gevulde dressing met tomaat 13,50
LAMSZWEZERIK GEGLACEERD, op quiche van jonge prei waarbij jus met vadouvan 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50

|