Waar eten genieten is ...

Trainingssessie Culinary Team The Netherlands

Op Internationaal gastronomisch niveau genieten in Het Oude Dykhuys

Op zondag 26 maart a.s. zal het Culinary Team The Netherlands haar kookkunsten vertonen in Het Oude Dykhuys. Dit team bestaat uit een selectie van ervaren wedstrijd koks,
waaronder eigenaar - chef-kok Alfred van Dijk.

Zij weten op Nationaal en Internationaal niveau zeer hoog te presteren.
Februari 2024 zal het Culinary Team deelnemen aan de Internationale Culinaire wedstijden in Stuttgart, de IKA Culinary Olympics (Culinaire Olympische spelen). Hier zullen zij strijden tegen andere landenteams die van over de gehele wereld naar Stuttgart zullen afreizen om deze wedstrijd bij te wonen. In de voorbereiding op deze wedstrijd zal deze trainingssessie op zondag 26 maart a.s. in het teken staan van de ’warme keuken’.

In 2022 werd het team tijdens de Internationale Culinaire wedstijden in Luxemburg met zilver bekroond op dit onderdeel en zal dit willen overtreffen met een gouden bekroning.

Wij zijn zeer vereerd dat deze trainingssessie in Het Oude Dykhuys plaatsvindt en bieden u graag de gelegenheid deel te nemen aan deze trainingssessie.

Deze 1e training sessie zal doel bewust plaats vinden met een klein select aantal gasten zodat de details beter getraind kunnen worden. Wilt u deze training bijwonen en komen genieten reserveer dan snel, dit gezien de beperkte aantal plaatsen.

_____Reserveren_____

Ontvangst met mousserende wijn en amuse: 17.30 uur, 18.00 uur of 18.30 uur
(bij de reservering afstemmen).

Om te reserveren voor deze avond kunt u niet de Reserveren button gebruiken dit kan alleen door te mailen of te bellen 0252-413905.
Niet vergeten de ontvangst tijd te vermelden.

Culinair drie gangen menu inclusief amuse, aperitief, arrangementswijnen,
mineraalwater en koffie of thee servies
89,50 euro per couvert.

Wilt u deze bijzondere avond meemaken, wij vernemen graag van u.

Alfred van Dijk & het Culinary Team

Terug