Waar eten genieten is ...

Aprilmenu

APRILMENU

ZEEBAARS,
little gem, rauwe ham, geroosterde avocado en chips van aardappel

OF

LAMSPASTRAMI,
basilicum, tomaat, aceto balsamico, manchego en krokant filodeeg

***

SCHOLFILET EN GROTE GARNALEN,
met venkel, dragon en limoen

OF

RUNDERZIJLENDE,
gestoofde wang, Lardo di Colonnata, knolselderij, aardappelgratin pie, wortelcrème, ui en jus

***

YOGHURT,
bavaroise, ijs en hangop met framboos en basilicum

OF

KAASPLATEAU,
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 8,50 p.p.)

drie gangen 41,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

SOEP VAN POMPOEN EN GARNALEN,
met garnituur van Hollandse garnalen en bosui
9,50

LAVAS POLENTA
gevuld met taleggio, geserveerd met wilde spinazie
en rijk gevulde dressing met tomaat
13,50

LAMSZWEZERIK GEGLACEERD,
op quiche van jonge prei waarbij jus met vadouvan
14,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
16,50

Terug