APRILMENU
ZEEBAARS, little gem, rauwe ham, geroosterde avocado en chips van aardappel
OF
LAMSPASTRAMI, basilicum, tomaat, aceto balsamico, manchego en krokant filodeeg
***
SCHOLFILET EN GROTE GARNALEN, met venkel, dragon en limoen
OF
RUNDERZIJLENDE, gestoofde wang, Lardo di Colonnata, knolselderij, aardappelgratin pie, wortelcrème, ui en jus
***
YOGHURT, bavaroise, ijs en hangop met framboos en basilicum
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 41,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
SOEP VAN POMPOEN EN GARNALEN, met garnituur van Hollandse garnalen en bosui 9,50
LAVAS POLENTA gevuld met taleggio, geserveerd met wilde spinazie en rijk gevulde dressing met tomaat 13,50
LAMSZWEZERIK GEGLACEERD, op quiche van jonge prei waarbij jus met vadouvan 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|