Het Witte Goud
De Hollandse asperges zijn er weer. De Keukenbrigade heeft hier de meest smaakvolle gerechten mee gecreëerd. Vanaf zaterdag 22 april staat het seizoenmenu in het teken van de asperge, het "Hollandse Witte Goud". Wij hopen u graag te mogen verwelkomen om van deze gerechten te komen genieten.
Asperge seizoen menu
Ceviche van kabeljauw met Hollandse garnalen, panna cotta van asperge, gemarineerde asperge en beignet van asperge
Zalm dun uitgesneden en lauw warm geserveerd op asperge met een dressing gevuld met forel en haringkuit
Gepocheerd ei, asperge, beenham en saus Hollandaise met krokantjes van aardappel
Lamsrib met crumble van peterselie, roer gebakken asperge, gegrilde la ratte aardappel en jus met een pepertje
Bavaroise van yoghurt, compote en gelei van rabarber en aardbei, marshmallow met zuurstok en sorbet van frambozen
Per couvert vijf gangen 69,50
|