JUNIMENU
ZALM NOORS GEMARINEERD, krab, avocado, crème met yuzu, venkel, witlof en krokant van polenta en algenpoeder
OF
KALFSMUIS VAN DE BARBECUE knapperige little gem, basilicum, olijf, tomaat en Parmezaanse kaas krokant
***
SCHOL MET RAVIOLI GEVULD MET GAMBA, waarbij kleurrijke groenten en heldere saus van langoustine
OF
DIAMANTHAAS GEBRADEN, geserveerd met Hollandse asperge, mini peen, aardappel-mosterd puree, waterkersboter en jus van kalf
***
YOGHURT; bavaroise, ijs en hangop, verse frambozen met gel van perzik, Moscato d’Asti espuma en krokante tuille
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 41,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
SOEP VAN HOLLANDSE ASPERGE, met garnituur van asperge, beenham en bosui 9,50
MUL GEROOSTERD, geserveerd met lamsoren, risottokoekje en saus van citroenblad 14,50
LAMSNEK GESTOOFD, peper jus, zoete paprika en geroosterde groene asperge 13,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|