JULIMENU
FOREL, WARM GEROOKT geserveerd met rivierkreeftstaartjes, salade en chips van Opperdoes aardappel, zoetzure ui, gefrituurde kappertjes en mayonaise met mierikswortel
OF
TARTAAR VAN DIAMANTHAAS, schuim van piccalilly, zoetzure groententjes, mosterd poeder en krokant van zuurdesembrood
***
HEEKFILET, GEDROOGDE HAM, caponata van aubergine, lamsoor, quinoa en dressing van aceto balsamico
OF
TAMME EEND, frisse chioggia biet, maïs, crème van pastinaak en witte chocolade waarbij saus met foelie
***
CITROENTAART met gebrand eiwitschuim, frambozen, en ijs van yoghurt overgoten met sabayon van limoncello
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 41,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
LAMSBOUILLON, met garnituur van fijne groenten 8,50
COQUILLE, GAMBA EN MOSSELEN, zomergroenten, risotto koekje en bouillabaisse 15,50
GEPOCHEERD EI (V) groene asperge, truffel, Hollandaise saus en aardappelkaantjes 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|