Zondagmiddag 23 juli 2023 Gin-Tonic & Spijs tasting in Het Oude Dykhuys
Beleef een bijzondere culinaire ervaring tijdens dit nieuwe evenement in ons restaurant.
Onlangs mochten wij een Gin-Tonic & Spijs proeverij verzorgen voor een privé gezelschap. Een prachtige middag met geweldige reacties van de deelnemers maar ook ons eigen team werd ontzettend enthousiast over dit concept. En zo ontstond het idee om deze tasting middag te organiseren op 23 juli a.s.
Gin is er in veel verschillende soorten en smaken, met ieder zijn eigen tonic en garnituur. Door deze verscheidenheid zal iedere Gin een andere smaakbeleving teweeg brengen. Alfred heeft samen met zijn team bij elke G&T combinatie een gerecht bedacht, geïnspireerd op de ingrediënten, garnituren en smaken.
Het belooft een mooie zomerse, leerzame, maar vooral heel gezellige middag te worden.
"Heel verrassend om combinaties van de verschillende Gin-Tonics met deze gerechten te beleven". "Nooit geweten dat er zoveel bijzondere soorten Gin zijn en dat het uitmaakt welke tonic je gebruikt". "Een top middag met ons gezelschap, ik heb van de twee lekkerste een flesje besteld voor thuis".
Deze middag gaan wij u meenemen op een smaakvolle G&T reis:
Aperitief & Amuse: Nordes gin met mediterranean tonic, witte druiven en laurier Bonbon van Hollandse garnalen, kreeft en venkel .
Ukiyo Yuzu Citrus Tonijn en zalm gemarmerd met nori, sambai en sojagel .
Royal Blue Pani Puri met pepertje, licht zuurtje van limoen, tzatziki en ceviche van roodbaars .
Volsted Green Finch Falafel, munt en gepekelde citroen .
Saigon Baigur Eendenborst Oosters gelakt, groene asperge en bimi .
Santa Ana Aardbei, peper, sinaasappel, witlof, venkel, Goudsbloem, Thaise basilicum .
Koffie of thee servies met huisgemaakte friandises
Per couvert 87,50 Ontvangst met amuse en aperitief 12.30 uur Start menu 13.00 uur
Reserveren kan telefonisch via 0252-413905 of via
.
Alfred van Dijk & team
|