AUGUSTUSMENU
ZWAARDVIS TARTAAR met sojagel, wasabi mayonaise, red meat radijs, zeewiersalade, algenpoeder en krokant van inktviskroepoek
OF
KALFSPASTRAMI, little gem, rode mizuna, mayonaise van geroosterde puntpaprika, knoflook croutons en groene asperge tips
***
DORADE, GAMBA EN MOSSELEN, geserveerd met tagliatelle, groenten van de zee en saus van kreeft
OF
IBERICO LENDE onder mosterd en Japans broodkruim, waarbij taartje van aardappel met rauwe ham, kleurrijke groenten en jus met marsala
***
ROOD FRUIT, bavaroise van bramen, framboos gevuld met aceto-balsamico, eiwitschuim, saus van bosbessen, verse aardbeien en ijs van crème fraîche
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,00 p.p.)
drie gangen 41,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
POMPOENSOEP, met Hollandse garnalen, kerrieroom en bosui 9,00
KABELJAUWRUG, GEROOKTE ZALM, risottokoekje en wilde spinazie 14,50
KWARTEL MET BROODKROKANT peterseliewortel, witte chocolade en foelie 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|