SEPTEMBERMENU
SNOEKBAARS EN KROKANT SPEK, Opperdoes aardappel, posteleinsalade en olie, mosterdkruim en mayonaise
OF
RUNDER TRI-TIP VAN DE BARBEQUE, dun uitgesneden op Hollandse sla, pomodori tomaat, basilicum en aceto balsamico
***
SCHOL ONDER LAK VAN HOLLANDSE GARNALEN EN AARDAPPELCRUNCH, met kleurrijke groenten en schuim van Bouillabaisse
OF
PARELHOENDER spitskool, kerrie, zoete ui, puntpaprika, taartje van aardappel en prei waarbij jus met gefermenteerde knoflook
***
MANGO BAVAROISE MET PASSIEVRUCHT, witte chocolade-roze peper, kokos schuim, frambozensorbet met gember, krokante tuille en siroop van citroenmelisse
OF
KAASPLATEAU, assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 41,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
MULLIGATAWNY SOEP, spicy Indische gevogelte kerrie soep 9,00
ZEEBRASEM, verse pasta, Hollandse garnalen, mosselen en saus van kreeft 14,50
VARKENSWANG GESTOOFD EN GEBAKKEN IN JAPANS BROODKRUIM, pompoen curry, rauwe ham en jus met vadouvan 14,50
KAASPLATEAU: assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|