Waar eten genieten is ...

Wild amuse menu

Opening van het wildseizoen in Het Oude Dykhuys

Op zondag 22 oktober serveren wij zowel tijdens de lunch als het diner een wild amuse menu.
Op deze dag zullen zes soorten wild de revue passeren.

Amuse;
Voor bij het aperitief;
Coppa ham en salami van wildzwijn met tapenade van cantharel en truffel

___Menu___

Paté van fazant en eendenlever,
geserveerd met frisse zuurkool en getoast brioche

Wildbouillon
met bospaddenstoelen

Cannelloni van ree en kastanje,
met jus van ree

Bitterbal van hazenpeper
met schuim van aardappel en Munster kaas

Wilde eend met sinaasappel,
vijg en aceto balsamico

Hertenrug, moderne rode kool,
klassieke stoofpeer en saus met specerijen

Kweeappel, cranberries, crêpe,
gele room en steranijs-ijs

Dit menu bieden wij op deze dag aan voor 69,50 per persoon.

De ontvangst voor de lunch zal zijn tussen 12.00 en 12.30 uur. U zult ontvangen worden met het amuse voor bij het eerste glas. Het eerste gerecht van het menu serveren wij om 13.00 uur.

Voor het diner bent u welkom tussen 18.00 en 18.30 uur met het amuse voor bij het eerste glas. Vervolgens zal het eerste gerecht van het menu om 19.00 uur worden geserveerd.

Wanneer u wenst, kunnen wij bij de gerechten een bijpassend wijnarrangement serveren.

Deze glazen zijn per heel of half glas te bestellen. Het is ook mogelijk een keuze te maken uit de wijnkaart.

Wij hopen u te mogen ontvangen voor deze smaakvolle happening.
Graag ontvangen wij uw reservering via de mail info@hetoudedykhuys.nl of via telefoonnummer 0252413905.

 

Culinaire groet,

Alfred van Dijk & team

Terug