Wild amuse menu
Opening van het wildseizoen in Het Oude Dykhuys Op zondag 22 oktober serveren wij zowel tijdens de lunch als het diner een wild amuse menu. Amuse; ___Menu___ Paté van fazant en eendenlever, Wildbouillon Cannelloni van ree en kastanje, Bitterbal van hazenpeper Wilde eend met sinaasappel, Hertenrug, moderne rode kool, Kweeappel, cranberries, crêpe, Dit menu bieden wij op deze dag aan voor 69,50 per persoon. De ontvangst voor de lunch zal zijn tussen 12.00 en 12.30 uur. U zult ontvangen worden met het amuse voor bij het eerste glas. Het eerste gerecht van het menu serveren wij om 13.00 uur. Voor het diner bent u welkom tussen 18.00 en 18.30 uur met het amuse voor bij het eerste glas. Vervolgens zal het eerste gerecht van het menu om 19.00 uur worden geserveerd. Wanneer u wenst, kunnen wij bij de gerechten een bijpassend wijnarrangement serveren. Deze glazen zijn per heel of half glas te bestellen. Het is ook mogelijk een keuze te maken uit de wijnkaart. Wij hopen u te mogen ontvangen voor deze smaakvolle happening.
Culinaire groet, |