Waar eten genieten is ...

Wildmenu

___WILDMENU___

REEHAM,
met herfstsalade, waarbij bundelzwammen,
kastanje, chips van peterseliewortel en dressing van vossenbessen

GEPOCHEERD SCHARRELEI,
op risotto met bospaddenstoelen, Hollandaiseschuim,
poeder van gedroogd eekhoorntjesbrood en salami van wildzwijn

HERTENSUKADE,
met aardappel kaantjes, zoet-zure biet
en gekaramelliseerde appel

ROODPOOTPATRIJS,
zuurkool in rauwe ham, taartje van aardappelpuree, stoofpeer, spruitjes,
bitterbal van het boutje en jus met foelie

SPECERIJEN DESSERT;
brownie met five spice kruiden, mandarijn met kardamom,
panna cotta van steranijs, gel van bloedsinaasappel met vanille,
en ijs van crème fraîche met kruidnagel

OF

Kaasplateau,
een assortiment van Europese boerenkazen met garnituren
(8,50 supplement per couvert)

per couvert 65,50

Terug