Waar eten genieten is ...

Novembermenu

NOVEMBERMENU

KABELJAUW IN PANCETTA GEBAKKEN,
geserveerd met salade van Opperdoes aardappel
en winterpostelein

OF

KALFSTARTAAR,
schuim en cress van mosterd, gefrituurde kappertjes
en krokantjes van aardappel en pistache

***

SCHELVIS EN GEROOKTE ZALM,
geserveerd met vergeten groenten, gepofte bataat en saus Hollandaise

OF

HERTENBOUT,
rode kool, peer, spruitjes, aardappelpuree-taart
en saus van kruidkoek en specerijen

***

CHOCOLADE EN CITRUS;
taartje van pure chocolade met sinaasappel, panna cotta van witte chocolade met citroen en roomijs met witte chocolade, kardemom en mineola

OF

KAASPLATEAU,
assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 8,50 p.p.)

drie gangen 42,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

POMPOENSOEP,
met garnituur van gestoofde fazant
9,50

SCHOL,
peterseliewortel, botersaus en peterselieolie
14,50

IBERISCHE WANG,
rauwe ham, risollo en paddenstoelen
15,00

KAASPLATEAU:
assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
16,50

Terug