NOVEMBERMENU
KABELJAUW IN PANCETTA GEBAKKEN, geserveerd met salade van Opperdoes aardappel en winterpostelein
OF
KALFSTARTAAR, schuim en cress van mosterd, gefrituurde kappertjes en krokantjes van aardappel en pistache
***
SCHELVIS EN GEROOKTE ZALM, geserveerd met vergeten groenten, gepofte bataat en saus Hollandaise
OF
HERTENBOUT, rode kool, peer, spruitjes, aardappelpuree-taart en saus van kruidkoek en specerijen
***
CHOCOLADE EN CITRUS; taartje van pure chocolade met sinaasappel, panna cotta van witte chocolade met citroen en roomijs met witte chocolade, kardemom en mineola
OF
KAASPLATEAU, assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
POMPOENSOEP, met garnituur van gestoofde fazant 9,50
SCHOL, peterseliewortel, botersaus en peterselieolie 14,50
IBERISCHE WANG, rauwe ham, risollo en paddenstoelen 15,00
KAASPLATEAU: assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|