Waar eten genieten is ...

Wijn & Spijs evenementen in november

_____Wijn & Spijs evenementen in november_____

Op zondagmiddag 19 november en op donderdagavond 23 november organiseren wij een tweetal wijn en spijs evenementen.

Onze keukenbrigade heeft hiervoor een heerlijk vijf gangen menu samengesteld en hierbij hebben Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers en onze Sommelier Daan Kruik een passend wijnarrangement gekozen.

Op zondagmiddag 19 november zullen de wijnen toegelicht worden door Sommelier Daan Kruik.
Op donderdagavond 23 november zullen de wijnen toegelicht worden door Alfons Kiljan.

Van deze gastronomische wijn en spijs evenementen zult u als liefhebber van het combineren van wijn bij smaakvolle gerechten zeker gaan genieten.

Het beloven leerzame maar vooral gezellige én smaakvolle evenementen te worden!
Het menu en de wijnen zijn als volgt samengesteld.

Menu

Pata negraham,
bloemkool, chips van aardappel, amandelmayonaise en gefrituurd eidooier
Château Tour de Mirambeau 2021, sauvignon blanc - semillon, Bordeaux, Frankrijk
Stauffer 2022, weisserburgunder, Rheinhessen, Duitsland

Schol en coquille
met chorizo, pompoen en saus van sherry
Redford Dale 2022, chardonnay ‘Vinum‘, Stellenbosch, Zuid-Afrika
Domaine de Grangeneuve 2021, viognier - marsanne - rousanne ‘La Dame Blanches de Sud, Rhône, Frankrijk

Sardine, langoustine en pulpo
met wilde spinazie, hangop en witte wijnsaus met limoen
Feudo Montoni 2022, grillo ‘Della Timpa‘, Sicilië, Italië
Vignamato 2021, Verdicchio de Castelli di Jesi Classico Superiore Versiano, Marken, Italië

Grouse
met geroosterde ui, kingboleet, kastanje, rode kool, bitterbal van de bout en eigen jus
Rocca delle Macie 2021, sangiovese, Chianti Classico, Toscane, Italië
Château Carignan 2019, merlot - cabernet sauvignon, Cadillac Côtes de Bordeaux, Frankrijk

Mousse van gianduja chocolade,
geroosterde gesuikerde walnoten, sabayon van marsala, vijg en stroop en ijs van stoofpeer
Croft, reserve tawny, Douro, Portugal

Koffie of thee servies
met friandises

all-in per couvert 84,50

Zondagmiddag 19 november 2023
Ontvangst en aperitief: 12.30 uur
Start lunch: 13.00 uur

Donderdagavond 23 november 2023
Ontvangst en aperitief 18.30 uur
Start diner: 19.00 uur

U kunt uw reservering maken via:
Mail: info@hetoudedykhuys.nl
Telefoon: 0252-413905

Wij kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Alfred van Dijk & team

Terug