DECEMBERMENU
ZALM, GEMARINEERD, geserveerd met mosterd crème, zoetzure groenten en bitterbal van Hollandse garnalen
OF
IBERICO RUG EN HAM, DUN UITGESNEDEN, frisse salade, dressing van aceto-balsamico en krokante chips van rosevall-aardappel
***
SCHOL MET PANCETTA, zuurkool, aardappelpuree en romige witte wijn saus
OF
RUNDERLENDE ONDER PADDENSTOELEN, KRUIDEN EN KROKANTJES, met aardse groenten en jus met groene peper
***
TARTETATIN VAN APPEL, ijs van kaneel, sabayon van steranijs en bonbon van gezoete room
OF
KAASPLATEAU, assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
POMPOENSOEP, met bosui en kwartel 9,50
COQUILLE EN GAMBA, met artisjok, boksoy en rijkgevulde dressing met tomaat 15,50
HERTENSUKADE biet texturen, gekarameliseerde appel, jus van jeneverbessen en kaantjes van aardappel 14,50
KAASPLATEAU: assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|