JANUARIMENU
SCHELVIS UIT DE OVEN MET GEDROOGDE HAM, schuim van mosterd, krokante cilinder van wortel en peterselie olie
OF
BONBON VAN PARELHOEN, KWARTEL EN BOSPADDENSTOELEN, tapenade van kingboleet, geroosterd brioche en kleine Paté van eendenlever
***
SCHOL GEROOSTERD GESERVEERD, met saus van langoustine, dragon-polenta, gele peen en knapperige suikerboontjes
OF
KALFSZIJLENDE MET SUKADE, gebakken bundelzwam, biet, krokante schorseneer en jus van kalf en rode biet
***
WHITEY, gepocheerde peer, karamel, noten en ijs met zoethout en amandel
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
VENKELSOEP, met Hollandse garnalen en crème fraîche 9,50
ZEEBAARS, smeuïge stamppot met winterpostelein en schuimende saus van gerookte paling 14,50
HAZENPEPER met schuim van aardappel en Munsterkaas waarbij madeira jus 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|