Waar eten genieten is ...

Trainingssessie Culinary Team The Netherlands

Op Internationaal gastronomisch niveau genieten in Het Oude Dykhuys

Op zondag 21 januari a.s. zal het Culinary Team The Netherlands haar kookkunsten vertonen in Het Oude Dykhuys. Dit team bestaat uit een selectie van ervaren wedstrijd koks,
waaronder eigenaar - chef-kok Alfred van Dijk.

Het team weet op Nationaal en Internationaal niveau zeer hoog te scoren.
Februari 2024 zal het Culinary Team deelnemen aan de Internationale Culinaire wedstijden in Stuttgart, de IKA Culinary Olympics (Culinaire Olympische spelen). Hier zullen zij strijden tegen andere landenteams die van over de gehele wereld naar Stuttgart zullen afreizen om deze wedstrijd bij te wonen. In de voorbereiding op deze wedstrijd zal deze generale en laatste trainingssessie op zondag 21 januari a.s. in het teken staan van de ’warme keuken’.
Tijdens deze sessie zetten zij alle puntjes op de i om klaar te staan voor de finale.

In 2022 werd het team tijdens de Internationale Culinaire wedstijden in Luxemburg met zilver bekroond op dit onderdeel en zal dit willen overtreffen met een gouden bekroning.

Wij zijn vereerd dat deze generale trainingssessie in Het Oude Dykhuys zal plaats vinden en bieden u graag de gelegenheid deze trainingssessie bij te wonen.

Wilt u deze training bijwonen en komen genieten van een heerlijke avond, reserveer dan tijdig, dit gezien de beperkte aantal plaatsen.

_____Reserveren_____

Ontvangst met mousserende wijn en amuse: 17.30 uur, 18.00 uur of 18.30 uur
(bij de reservering afstemmen).

Om te reserveren voor deze avond kunt u niet de Reserveren button gebruiken dit kan alleen door te mailen of te bellen 0252-413905.
Niet vergeten de ontvangst tijd te vermelden.

Culinair drie gangen menu inclusief amuse, aperitief, arrangementswijnen,
mineraalwater en koffie of thee servies
84,50 euro per couvert.

Wilt u deze bijzondere avond meemaken, wij vernemen graag van u.

Alfred van Dijk & het Culinary Team

Terug