Wijn & Spijs vrijdag 8 maart 2024
Wijn & Spijsavond vrijdag 8 maart 2024
Op vrijdag 8 maart a.s. organiseren wij een wijn en spijsavond.
Onze keukenbrigade heeft hiervoor een heerlijk vijf gangen menu samengesteld en hierbij heeft Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers samen met onze Sommelier Daan Kruik een passend wijnarrangement gekozen.
De gekozen wijnen naast de gerechten zullen tijdens het diner worden toegelicht.
Van deze gastronomische wijn en spijsavond zult u als liefhebber van het combineren van wijn bij smaakvolle gerechten zeker gaan genieten.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige én smaakvolle avond te worden!
Het menu is als volgt samengesteld.
Menu
Forel,
knolselderij, bitterbal van zoetwater kreeft, mayonaise van gepekelde citroen
en krokant van drie soorten aardappel
Skrei (Noorse kabeljauw) met coquille,
geschaafde romanesco en macadamia en saus van gebrande amandel
Gestoofde Iberico wang
risollo, gebakken paddenstoelen, Iberico ham en eekhoorntjesbrood poeder
Diamanthaas gebraden,
met open ravioli gevuld met curry van rundvlees en jus met peper
Panna cotta van Kardemom,
met bieten merinque, schuim van kriekbier en zuurstokken ijs
Koffie of thee servies
met friandises
all-in per couvert 84,50
Ontvangst en aperitief: 18.30 uur
Start diner: 19.00 uur