MAARTMENU
SKREI (Noorse kabeljauw) TAART, algen-kroepoek, zeekraal, bitterbal van Hollandse garnalen en venkel, en mayonaise met dragon
OF
KALFSMUIS VAN DE BARBECUE, little gem, rucola, gedroogde tomaat, ansjovis dressing en krokant korstdeeg
***
ROODBAARS, risotto, mosselen, sugarsnaps en saus van strandkrabben
OF
TAMME EENDENBORST EN BOUT, garnituur en texturen van mais en saus met rode port
***
PANNA COTTA VAN KARDEMOM, sorbet van bloedsinaasappel, schuim van yoghurt, thee poeder en krokant van kletskop
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
POMPOENSOEP, geroosterde pompoenpitten, pompoenpittenolie en chorizo 9,50
ZEEBRASEM, smeuïge stamppot met winterpostelein en saus van piment d’Esplette 14,50
GEPOCHEERD EI & IBERICO HAM, met risollo, schuimende Hollandaise, geschaafde romanesco en crumble van pistache 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|