APRILMENU
ZEEBAARS, little gem, lopende mayonaise, rauwe ham, avocado, tomaat en chips van aardappel
OF
BRESAOLA, frisse aardappelsalade, asperge en kwartelei
***
ZEEWOLF IN PICCATA JASJE met kleurrijke groenten, puree van aardappel en saus van limoen
OF
DIAMANTHAAS, gestoofde wang, Lardo di Colonnata, knolselderij, aardappelgratin pie, jonge worteltjes, wortelcrème, geroosterde ui en jus met piment
***
YOGHURT, bavaroise, ijs en hangop met framboos en basilicum
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
SOEP VAN ASPERGE, met garnituur van asperge, beenham, roerei en lente ui 9,50
LAVAS POLENTA gevuld met taleggio, geserveerd met eigenwijze ratatouille en rijk gevulde dressing met tomaat 13,50
LAMSZWEZERIK GEGLACEERD, op quiche van jonge prei waarbij jus met vadouvan 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|