Het Witte Goud
De Hollandse asperges zijn er weer. Onze Keukenbrigade heeft hier de meest smaakvolle gerechten mee gecreëerd op de nieuwe menukaart. Daarnaast is er een heerlijk seizoensmenu samengesteld dat in het teken staat van de Hollandse asperge, het "Hollandse Witte Goud".
Wij hopen u te mogen verwelkomen om van deze heerlijke gerechten te komen genieten.
Aspergemenu
Tartaar van gerookte zalm met asperge, ei, crumble van krokante aardappel en frisse mayonaise met mosterd
Aspergesoep onder amandelschuim, garnituur van asperge, beenham en lente-ui
Geroosterde langoustine en kabeljauw met crunch van algenkroepoek, roergebakken asperge, soja en sesam
Kalfslende en wang met ragout van Hollandse asperge, champignons, krokant korstdeeg en jus van kalf
Optioneel: Kaasplateau van Europese boerenkazen Van onze kaaswagen met diverse garnituren
Chiboust van vanille met framboosjes, gel van brachetto, espuma van sinaasappel en ijs van yoghurt en basilicum
Per couvert vijf gangen 69,50 Inclusief kaasplateau per couvert 79,50
|