COCKTAIL & SPIJS LUNCH Zondagmiddag 14 juli 2024
Wij nodigen u van harte uit voor een zomers evenement. Met veel enthousiasme organiseren wij een Cocktail & Spijs Lunch.
Wij hebben hiervoor een aantal cocktails geselecteerd. Hierbij heeft Patron-Cuisinier Alfred van Dijk met zorg, samen met het team een vier gangen menu samengesteld. Komt u ook lekker genieten van deze mooie combinaties en smaken? Wij hopen dat het weer ons gunstig gezind is, zodat wij de lunch voor u op het vernieuwde terras kunnen verzorgen.
De cocktails en het menu zijn als volgt samengesteld.
__Menu__
Aperitief met amuse: CRODINO-SPRITZ Sinaasappelsap, ijsblokjes en limoen opgeschonken met spa rood en Crodino & Pani puri met vulling van spicy gestoofde eendenbout
.
Voorgerecht: NORDES GIN Een Spaanse aromatische Gin, gedistilleerd met albarino druiven en kruidenextracten uit de Atlantische oceaan. Tonen van eucalyptus, laurier, munt en wit fruit. Opgeschonken met Fever-Tree mediterranean tonic en gegarneerd met dungesneden druiven. & Ceviche van kabeljauw met little gem, zoetzure groenten en krokant van kelpwier
.
Tussengerecht: CHIP - CHIP Taylor’s chipdry port met een delicate geur van abrikozen en dadels. Verfrissend sappig en rijk aan indrukken van honing en wit fruit. Opgeschonken met Fever-Tree mediterranean tonic, ijsblokjes en verse mint & Parelhoen gegaard met vanille gecombineerd met in roomboter gewelde kreeft, lamsoren en citroen basmatirijst
.
Hoofdgerecht: WHISKEY MULE Jameson Tripple distilled Irish Whiskey Opgeschonken met Fever-Tree Ginger ale, ijsblokjes en citroen & Lamsrib en rump van de barbecue, ravioli met vulling van lamscurry, pompoen, sugar snaps en jus met ras el hanout
.
Nagerecht: ESPRESSO MARTINI & Brownie met compote van verse kersen en frambozen, geslagen room en mokka ijs
Per couvert 82,50 all-in (op basis van de te schenken cocktails, menu en mineraalwater)
Ontvangst met aperitief en amuse 12.30 uur Start lunch: 13.00 uur
Reserveren voor deze middag bij voorkeur via de mail
Of telefonisch via 0252-413905
Graag tot ziens in Het Oude Dykhuys.
Alfred van Dijk & team
|