Waar eten genieten is ...

Cocktail & Spijs Lunch

COCKTAIL & SPIJS LUNCH
Zondagmiddag 14 juli 2024

Wij nodigen u van harte uit voor een zomers evenement.
Met veel enthousiasme organiseren wij een Cocktail & Spijs Lunch.

Wij hebben hiervoor een aantal cocktails geselecteerd.
Hierbij heeft Patron-Cuisinier Alfred van Dijk met zorg, samen met het team een vier gangen menu samengesteld.
Komt u ook lekker genieten van deze mooie combinaties en smaken?
Wij hopen dat het weer ons gunstig gezind is, zodat wij de lunch voor u op het vernieuwde terras kunnen verzorgen.

De cocktails en het menu zijn als volgt samengesteld.

__Menu__

Aperitief met amuse:
CRODINO-SPRITZ
Sinaasappelsap, ijsblokjes en limoen
opgeschonken met spa rood en Crodino
&
Pani puri
met vulling van spicy gestoofde eendenbout

.

Voorgerecht:
NORDES GIN
Een Spaanse aromatische Gin, gedistilleerd met albarino druiven en kruidenextracten uit de Atlantische oceaan. Tonen van eucalyptus, laurier, munt en wit fruit.
Opgeschonken met Fever-Tree mediterranean tonic
en gegarneerd met dungesneden druiven.
&
Ceviche van kabeljauw met little gem,
zoetzure groenten en krokant van kelpwier

.

Tussengerecht:
CHIP - CHIP
Taylor’s chipdry port met een delicate geur van abrikozen en dadels.
Verfrissend sappig en rijk aan indrukken van honing en wit fruit.
Opgeschonken met Fever-Tree mediterranean tonic, ijsblokjes en verse mint
&
Parelhoen gegaard met vanille
gecombineerd met in roomboter gewelde kreeft,
lamsoren en citroen basmatirijst

.

Hoofdgerecht:
WHISKEY MULE
Jameson Tripple distilled Irish Whiskey
Opgeschonken met Fever-Tree Ginger ale, ijsblokjes en citroen
&
Lamsrib en rump van de barbecue,
ravioli met vulling van lamscurry,
pompoen, sugar snaps en jus met ras el hanout

.

Nagerecht:
ESPRESSO MARTINI
&
Brownie met compote van verse kersen en frambozen,
geslagen room en mokka ijs


Per couvert 82,50 all-in
(op basis van de te schenken cocktails, menu en mineraalwater)

Ontvangst met aperitief en amuse 12.30 uur
Start lunch: 13.00 uur

Reserveren voor deze middag bij voorkeur via de mail
Of telefonisch via 0252-413905

Graag tot ziens in Het Oude Dykhuys.

Alfred van Dijk & team

Terug