Waar eten genieten is ...

Julimenu

JULIMENU

ZEEBAARS IN ROOMBOTER GEWELD
geserveerd met zoet zure groenten, vinaigrette van aardappel, gefrituurd kappertje
en krokant van polenta

OF

KALFSSTAARTSTUK VAN DE BARBECUE,
ingerold met ansjovis en zeekraal, geserveerd op frisse salade met tomaat,
basilicum en burrata

***

ZEEWOLF EN GEROOKTE ZALM,
met zomergroenten, puree van aardappel en saus van witte wijn

OF

TAMME EEND,
frisse chioggia biet, maïs, peul, pruim en abrikoos
waarbij jus met agave

***

CITROENTAART
met gebrand eiwitschuim, framboos, aardbei
en ijs van yoghurt

OF

KAASPLATEAU,
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 8,50 p.p.)

drie gangen 42,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

KREEFTENBOUILLON,
met garnituur van fijne groenten en ravioli gevuld met gamba
9,50

SCHOL INGEROLD MET PANCETTA,
geserveerd met lamsoren en dressing van aceto-balsamico en olijven
13,50

GEPOCHEERD EI (V)
risotto, groene asperge, verse truffel, Hollandaise saus en aardappelkaantjes
14,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
3,50 per stukje kaas

Terug