JULIMENU
ZEEBAARS IN ROOMBOTER GEWELD geserveerd met zoet zure groenten, vinaigrette van aardappel, gefrituurd kappertje en krokant van polenta
OF
KALFSSTAARTSTUK VAN DE BARBECUE, ingerold met ansjovis en zeekraal, geserveerd op frisse salade met tomaat, basilicum en burrata
***
ZEEWOLF EN GEROOKTE ZALM, met zomergroenten, puree van aardappel en saus van witte wijn
OF
TAMME EEND, frisse chioggia biet, maïs, peul, pruim en abrikoos waarbij jus met agave
***
CITROENTAART met gebrand eiwitschuim, framboos, aardbei en ijs van yoghurt
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
KREEFTENBOUILLON, met garnituur van fijne groenten en ravioli gevuld met gamba 9,50
SCHOL INGEROLD MET PANCETTA, geserveerd met lamsoren en dressing van aceto-balsamico en olijven 13,50
GEPOCHEERD EI (V) risotto, groene asperge, verse truffel, Hollandaise saus en aardappelkaantjes 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 3,50 per stukje kaas
|