AUGUSTUSMENU
SNOEKBAARS carpaccio, licht gepekeld en afgebrand geserveerd met snijboon, rivierkreeft, dashi en krokant van garnalen
OF
LAMSPASTRAMI, frisse tomaat, kropsla, basilicum, puntpaprika mayonaise en krokant fillodeeg
***
DORADE GEROOSTERD, citroenrisotto, zomergroenten en saus van strandkrabben
OF
IBERICO LENDE met mosterd en suikerkorst, jonge prei, wortel en jus met ras el hanout
***
DRIELUIK VAN ROOD FRUIT, bavaroise van aardbeien met mint marshmallow, gemarineerd rood fruit met gezoete crème fraîche en sorbet van frambozen met krokant van tuille
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
KREEFTENBOUILLON, met ravioli van gamba en fijne groenten 11,50
KABELJAUW, RAUWE HAM, zoetzure groenten en saus van sherry 14,50
PARELHOENDER, broodkrokant, peterseliewortel, witte chocolade en saus van gevogelte 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen gesneden van onze kaaswagen met begeleidende garnituren 3,50 per gekozen kaas
|