SEPTEMBERMENU
SNOEKBAARS, LICHT GEPEKELD EN RUSTIG GEGAARD geserveerd met zoetzure groenten, crunch van aardappel en gefrituurde kappertjes
OF
GEROOKTE KALFSLENDE, dun uitgesneden op little gem met tomaat, basilicum, halloumi, chips van aardappel en krokante gedroogde ham
***
SCHOL ONDER LAK VAN HOLLANDSE GARNALEN EN INKTVISKROEPOEK, met kleurrijke groenten, aardappel-kruidenpuree en Bouillabaisse schuim
OF
RUNDERZIJLENDE spitskool, kerrie, zoete ui, puntpaprika, taartje van aardappel en prei waarbij jus van kalf met za’atar
***
MANGO BAVAROISE MET PASSIEVRUCHT, kokos schuim, frambozensorbet met gember, krokante tuille en gel van citroenmelisse
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p. op basis van vijf gekozen kazen)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
GEBONDEN SOEP VAN GEROOKTE PALING met bosui en sherry room 10,50
ZEEBRASEM, verse pasta, lamsoren, grote garnalen en saus van kreeft 14,50
VARKENSWANG GESTOOFD EN GEBAKKEN IN JAPANS BROODKRUIM, pompoen curry, pata negra ham en jus met vadouvan 14,50
KAASPLATEAU: een keuze uit het assortiment van verschillende Europese kazen, broodsoorten en garnituren 3,50 per gekozen kaas
|