Waar eten genieten is ...

Wijn & Spijsdiner vrijdagavond 20 september 2024

Wijn & Spijsdiner vrijdagavond 20 september 2024

Alfred van Dijk en zijn keukenbrigade hebben voor deze nazomer wijn en spijs een heerlijk vijf gangen menu samengesteld, met ingrediënten van dit seizoen.

Alfons Kiljan verrast u graag met een selectie Europese wijnen.

Het belooft een leerzame maar vooral gezellige én smaakvolle avond te worden!
Het menu is als volgt voor u samengesteld.

Menu

Aperitief met amuse
Gevuld eitje,

gestoomde eidooier, salade van eiwit en crunch van bloemkool en hazelnoot,
onder rasp van romanesco en paarse bloemkool

Coquille op twee manieren;
tartaar met limoen en gel van sambai azijn & coquille in jasje van kroepoek gebakken,

met een frisse Oosterse groenten salade
en een dressing met witte soja en sesamolie

Snoekbaars met rauwe ham ingestoken en gebakken,
geserveerd op zuurkool gekookt met laurier en Luxemburgse Rivaner.

Gestoofde wang, tapenade van paddenstoelen,
Lardo di Colonnata, savarin van aardappel
en jus van kalf en truffel

Barbarie eend gebraden,
met zoetzuur van bietensoorten, polenta, eendenbout in krokant jasje
en een jus van sereh en rode biet

Panna cotta van kardemom,
sorbet van bramen, schuim van kriekbier,
whitey met verveine, mousse van witte chocolade en krokant van amandel

Koffie of thee servies
met friandise

all-in per couvert 84,50

Vrijdagavond 20 september 2024
Ontvangst en aperitief: 18.30 uur
Start diner: 19.00 uur

Terug