Wijn & Spijsdiner vrijdagavond 20 september 2024
Alfred van Dijk en zijn keukenbrigade hebben voor deze nazomer wijn en spijs een heerlijk vijf gangen menu samengesteld, met ingrediënten van dit seizoen.
Alfons Kiljan verrast u graag met een selectie Europese wijnen.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige én smaakvolle avond te worden! Het menu is als volgt voor u samengesteld.
Menu
Aperitief met amuse Gevuld eitje, gestoomde eidooier, salade van eiwit en crunch van bloemkool en hazelnoot, onder rasp van romanesco en paarse bloemkool
Coquille op twee manieren; tartaar met limoen en gel van sambai azijn & coquille in jasje van kroepoek gebakken, met een frisse Oosterse groenten salade en een dressing met witte soja en sesamolie
Snoekbaars met rauwe ham ingestoken en gebakken, geserveerd op zuurkool gekookt met laurier en Luxemburgse Rivaner.
Gestoofde wang, tapenade van paddenstoelen, Lardo di Colonnata, savarin van aardappel en jus van kalf en truffel
Barbarie eend gebraden, met zoetzuur van bietensoorten, polenta, eendenbout in krokant jasje en een jus van sereh en rode biet
Panna cotta van kardemom, sorbet van bramen, schuim van kriekbier, whitey met verveine, mousse van witte chocolade en krokant van amandel
Koffie of thee servies met friandise
all-in per couvert 84,50
Vrijdagavond 20 september 2024 Ontvangst en aperitief: 18.30 uur Start diner: 19.00 uur
|