OKTOBERMENU
ZALM MET TOPPING VAN COQUILLE, geserveerd met bloemkool, witte chocolade en pompoen
OF
TARTAAR VAN KOGELBIEFSTUK, schuim van sambai-azijn en soja, gefrituurde eidooier, gemarineerde groenten en krokant van papadum
***
ZWAARDVIS VAN DE GRILL MET GEBAKKEN GAMBA, kleurrijke groenten, risotto en schuimende saus van strandkrabben
OF
KALFSLENDE ONDER PADDENSTOELEN EN AARDAPPELCRUNCH, met garnituur van gepofte knolselderij, crème van knolselderij en mosterd, mini loempia met wang en jus van kalf
***
BONBON VAN NOTENSABAYON IN CHOCOLADE, waarbij gedroogd eiwitschuim, krokant van amandel en ijs van karamel
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p. op basis van vijf gekozen kazen)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
GEBONDEN SOEP VAN KREEFT, met Hollandse garnalen en bosui 14,50
MULFILET, lamsoren, bulgur en saus van gepekelde citroen 15,50
KWARTEL bietjes, polenta en jus met vadouvan 15,50
KAASPLATEAU: een keuze uit het assortiment van verschillende Europese kazen, broodsoorten en garnituren 3,50 per gekozen kaas
|