Waar eten genieten is ...

Decembermenu

DECEMBERMENU

SCHELVIS IN PATA NEGRA HAM GEBAKKEN,,
geserveerd met salade van Opperdoes aardappel
en winterpostelein

OF

KALFSTARTAAR,
met zoetzure groenten, schuim en cress van mosterd, gefrituurde kappertjes
en chips van aardappel

***

ZEEBAARS GEROOSTERD,
geserveerd met aardse groenten en saus van langoustines

OF

TAMME EENDENBORST,
rode kool, spruitjes, aardappelpuree-taart
en saus van agave

***

SHARON FRUIT, GEPOCHEERD IN MOSCATO D’ASTI,
geserveerd met ijs van gebruneerde amandel, amandel espuma, amandel krokant
en atsina cress

OF

KAASPLATEAU,
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 8,50 p.p.)

drie gangen 42,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

GEPOFTE KNOLSELDERIJSOEP,
met garnituur van gestoofde fazant
9,50

KABELJAUW MET ZUURDESEM OVER BAKKEN,
waarop eendenlever, geserveerd op peterseliewortel met botersaus en peterselieolie
15,50

HERTENSUKADE
biet texturen, gekarameliseerde appel, jus van jeneverbessen
en kaantjes van bataat
15,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
3,50 per stukje

Terug