DECEMBERMENU
SCHELVIS IN PATA NEGRA HAM GEBAKKEN,, geserveerd met salade van Opperdoes aardappel en winterpostelein
OF
KALFSTARTAAR, met zoetzure groenten, schuim en cress van mosterd, gefrituurde kappertjes en chips van aardappel
***
ZEEBAARS GEROOSTERD, geserveerd met aardse groenten en saus van langoustines
OF
TAMME EENDENBORST, rode kool, spruitjes, aardappelpuree-taart en saus van agave
***
SHARON FRUIT, GEPOCHEERD IN MOSCATO D’ASTI, geserveerd met ijs van gebruneerde amandel, amandel espuma, amandel krokant en atsina cress
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
GEPOFTE KNOLSELDERIJSOEP, met garnituur van gestoofde fazant 9,50
KABELJAUW MET ZUURDESEM OVER BAKKEN, waarop eendenlever, geserveerd op peterseliewortel met botersaus en peterselieolie 15,50
HERTENSUKADE biet texturen, gekarameliseerde appel, jus van jeneverbessen en kaantjes van bataat 15,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 3,50 per stukje
|