JANUARIMENU
ZALM, GEMARINEERD, geserveerd met dragonmayonaise, zoetzure groenten en bitterbal van Hollandse garnalen
OF
IBERICO RUG EN HAM, DUN UITGESNEDEN, winterse salade, mosterd dressing en krokante chips van aardappel
***
KABELJAUW UIT DE OVEN, geserveerd met zuurkool, krokant spek, aardappelpuree en romige witte wijn saus
OF
HERTENBOUT EN HERTENSTOOF, met stamppotje van spruitjes, rode kool, moderne stoofpeer en saus met specerijen
***
WARME CHOCOLADE TAART, gestorte crème brulee van witte chocolade, ijs van malibu en chips van ananas
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
PADDENSTOELENSOEP, met bosui en fazant 9,50
ZEEDUIVEL IN PICATTA JASJE, geserveerd met guacemole, spinazie en tomatenjus 15,50
TAMME EENDENBORST biet texturen, gekarameliseerde appel, jus van sereh en agave en kaantjes van bataat 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 3,50 per stukje
|