VALENTIJNSMENU
Amuse, Oester, gestoomd en geserveerd met champagne sabayon en zeesla
Hart gevormd van met gin en citrus gepekelde zalm, waarbij frisse zoetzure groenten
Krachtige kalfsbouillon met ravioli van ossenstaart en garnituur van fijne groenten
Zeeduivelwang, gepaneerd en gebakken met Parmezaanse kaas, geserveerd met spinazie, risotto en frisse, rijkgevulde dressing van tomaat
Tamme eendenborst gelakt met honing en 5 spice-kruiden, zoete boontjes, pana piri met vurig gestoofde eendenbout en jus met piment d’Esplette
Panna cotta van kardemom met rode macaron, mineola, crème van witte chocolade, sorbet van passievrucht en rozenwater, sabayon met parfait amour en galette van witte chocolade met roze peper
per couvert 67,50
Dit menu serveren wij zowel tijdens de lunch als het diner. Het is op deze feestelijke dag niet mogelijk a la carte te eten. Mocht er een dieet wens of beperking zijn dan kunnen wij dit in overleg aanpassen.
De bedieningsbrigade adviseert u graag over het te schenken wijnarrangement en alcoholvrije mogelijkheden.
|