Waar eten genieten is ...

Valentijnsmenu

VALENTIJNSMENU

Amuse,
Oester, gestoomd en geserveerd met champagne sabayon en zeesla

Hart gevormd van met gin en citrus gepekelde zalm,
waarbij frisse zoetzure groenten

Krachtige kalfsbouillon met ravioli van ossenstaart
en garnituur van fijne groenten

Zeeduivelwang,
gepaneerd en gebakken met Parmezaanse kaas,
geserveerd met spinazie, risotto en frisse, rijkgevulde dressing van tomaat

Tamme eendenborst gelakt met honing en 5 spice-kruiden,
zoete boontjes, pana piri met vurig gestoofde eendenbout
en jus met piment d’Esplette

Panna cotta van kardemom met rode macaron,
mineola, crème van witte chocolade, sorbet van passievrucht en rozenwater,
sabayon met parfait amour en galette van witte chocolade met roze peper

per couvert 67,50

Dit menu serveren wij zowel tijdens de lunch als het diner.
Het is op deze feestelijke dag niet mogelijk a la carte te eten.
Mocht er een dieet wens of beperking zijn dan kunnen wij dit in overleg aanpassen.

De bedieningsbrigade adviseert u graag over het te schenken wijnarrangement
en alcoholvrije mogelijkheden.

Terug