Waar eten genieten is ...

Februarimenu

FEBRUARIMENU

SKREI (Noorse kabeljauw) TAART,
algen-kroepoek, zeekraal, gerookte zalm, venkel,
en mayonaise met dragon

OF

KALFSSTAARTSTUK VAN DE BARBECUE,
little gem, rucola, gedroogde tomaat, ansjovis dressing en krokant korstdeeg

***

ROODBAARS,
risotto, kleurrijke groenten, en saus van strandkrabben

OF

DIAMANTHAAS,
aardse groenten, krokante aardappel en jus met vadouvan

***

PANNA COTTA VAN LIMOEN,
sorbet van bloedsinaasappel, schuim van yoghurt, thee poeder
en krokant van kletskop

OF

KAASPLATEAU,
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 8,50 p.p.)

drie gangen 42,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

POMPOENSOEP,
geroosterde pompoenpitten, pompoenpittenolie en eendenbout
9,50

ZEEBRASEM GEROOSTERD,
smeuïge stamppot met winterpostelein en chorizo en saus van piment d’Esplette
15,50

GEPOCHEERD EI & IBERICO HAM,
met verse pasta, schuimende Hollandaise, geschaafde romanesco
en crumble van pistache
14,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
3,50 per stukje kaas

Terug