FEBRUARIMENU
SKREI (Noorse kabeljauw) TAART, algen-kroepoek, zeekraal, gerookte zalm, venkel, en mayonaise met dragon
OF
KALFSSTAARTSTUK VAN DE BARBECUE, little gem, rucola, gedroogde tomaat, ansjovis dressing en krokant korstdeeg
***
ROODBAARS, risotto, kleurrijke groenten, en saus van strandkrabben
OF
DIAMANTHAAS, aardse groenten, krokante aardappel en jus met vadouvan
***
PANNA COTTA VAN LIMOEN, sorbet van bloedsinaasappel, schuim van yoghurt, thee poeder en krokant van kletskop
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
POMPOENSOEP, geroosterde pompoenpitten, pompoenpittenolie en eendenbout 9,50
ZEEBRASEM GEROOSTERD, smeuïge stamppot met winterpostelein en chorizo en saus van piment d’Esplette 15,50
GEPOCHEERD EI & IBERICO HAM, met verse pasta, schuimende Hollandaise, geschaafde romanesco en crumble van pistache 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 3,50 per stukje kaas
|