50 jaar Het Oude Dykhuys, EEN BIJZONDER JUBILEUM
Op 4 februari bestaat Het Oude Dykhuys 50 jaar!
Een mijlpaal waar we héél trots op zijn. Zonder u als gast zouden we dit nooit bereikt hebben. Uw enthousiasme en vertrouwen zijn onlosmakelijk verbonden met ons succes. Dank u wel!
Bijzonder is dat in deze 50 jaar slechts vier chef-koks de scepter zwaaiden in onze keuken. Op dit moment ben ik, Alfred van Dijk, al ruim 35 jaar verbonden aan het Oude Dykhuys. Mijn passie voor koken is groot en samen met het team blijven wij gefocust op kwaliteit, service en gastvrijheid.
HET 50-JARIG JULBILEUM WILLEN WIJ GRAAG MET U VIEREN.
___JUBILEUMMENU___
Huisgerookte zalm (naar oud recept), op frisse salade van aardappel en appel van de Olmenhorst, waarbij geroosterd brioche, panna cotta van mierikswortel, mosterdsla, mosterdmayonaise en crumble van grove mosterd
Skrei (Noorse kabeljauw), krab, groene asperge, gepofte zandpeen en saus van gepekelde citroen
Gepocheerd ei met schuim van aardappel en Brugse Blomme, geroosterde King boleet, bloemkool, chips van aardappel en poeder van eekhoorntjesbrood
Ossenhaas gebraden en geserveerd met gestoofd vlees van de schenkel, geroosterde langkleurrijke groenten, aardappelterrine en jus van kalf en Madeira
Crêpe Suzette 2.0 (een klassieker in een modern jasje) 1975-2025
Per couvert 64,50
|