_____Wijn & Spijs in Het Oude Dykhuys _____
Met veel plezier organiseren wij weer een tweetal wijn & spijs evenementen in samenwerking met Kwast Wijnkopers uit Nieuw-Vennep.
Deze evenementen organiseren wij op: Diner: vrijdagavond 28 februari 2025 met toelichting van Alfons Kiljan Lunch: zondagmiddag 2 maart 2025 met toelichting van Daan Kruik
Alfred van Dijk en zijn keukenbrigade hebben voor deze wijn en spijs een heerlijk vijf gangen menu samengesteld met winterse ingrediënten en garnituren. Maar ook de lichtere, frisse tonen en kleuren van de lente dienen zich aan in dit menu.
Alfons Kiljan en Daan Kruik verrassen u graag met een zorgvuldig gekozen selectie wijnen.
Het beloven gezellige én smaakvolle evenementen te worden! Het menu is als volgt voor u samengesteld.
Menu
Aperitief met amuse
Skrei licht gepekeld en ingerold met nori, geserveerd met zoetzure groentes, yoghurt crème en krokant van aardappel
Mulfilet geroosterd, couscous met Hollandse garnalen, fijne groenten en licht afgebonden bouillon van kreeft
Krokant gebakken kalfszwezerik op bloemkool met beure noisette en mosterd
Parelhoender filet suprême en ragout van de bout in korstring, pome Dauphine met pompoenpitten, bonbon van andijvie in rauwe ham, witlof en roodlof salade, en jus van gevogelte
Taartje van melk chocolade en 5-spice kruiden, walnoot met karamel, compôte van ananas in red ruby chocolade en ijs gedraaid met zoethout
Koffie of thee servies met friandises
all-in per couvert 87,50
Vrijdagavond 28 februari 2025 Ontvangst en aperitief: 18.30 uur Start diner: 19.00 uur
Zondagmiddag 2 maart 2025 Ontvangst en aperitief 12.30 uur Start lunch: 13.00 uur
Komt u ook genieten van deze creaties met verrassende wijnen?
Wij kijken uit naar uw komst.
Met vriendelijke groet,
Alfred van Dijk & team
|