Waar eten genieten is ...

Wijn & Spijs 28 februari en 2 maart 2025

_____Wijn & Spijs in Het Oude Dykhuys _____

Met veel plezier organiseren wij weer een tweetal
wijn & spijs evenementen in samenwerking met Kwast Wijnkopers uit Nieuw-Vennep.

Deze evenementen organiseren wij op:
Diner: vrijdagavond 28 februari 2025 met toelichting van Alfons Kiljan
Lunch: zondagmiddag 2 maart 2025 met toelichting van Daan Kruik

Alfred van Dijk en zijn keukenbrigade hebben voor deze wijn en spijs een heerlijk vijf gangen menu samengesteld met winterse ingrediënten en garnituren. Maar ook de lichtere, frisse tonen en kleuren van de lente dienen zich aan in dit menu.

Alfons Kiljan en Daan Kruik verrassen u graag met een zorgvuldig gekozen selectie wijnen.

Het beloven gezellige én smaakvolle evenementen te worden!
Het menu is als volgt voor u samengesteld.

Menu

Aperitief met amuse

Skrei licht gepekeld en ingerold met nori,
geserveerd met zoetzure groentes, yoghurt crème en krokant van aardappel

Mulfilet geroosterd,
couscous met Hollandse garnalen, fijne groenten
en licht afgebonden bouillon van kreeft

Krokant gebakken kalfszwezerik
op bloemkool met beure noisette en mosterd

Parelhoender filet suprême en ragout van de bout in korstring,
pome Dauphine met pompoenpitten, bonbon van andijvie in rauwe ham,
witlof en roodlof salade, en jus van gevogelte

Taartje van melk chocolade en 5-spice kruiden,
walnoot met karamel, compôte van ananas in red ruby chocolade
en ijs gedraaid met zoethout

Koffie of thee servies
met friandises

all-in per couvert 87,50

Vrijdagavond 28 februari 2025
Ontvangst en aperitief: 18.30 uur
Start diner: 19.00 uur

Zondagmiddag 2 maart 2025
Ontvangst en aperitief 12.30 uur
Start lunch: 13.00 uur

Komt u ook genieten van deze creaties met verrassende wijnen?

Wij kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Alfred van Dijk & team

Terug