Waar eten genieten is ...

Opening wildseizoen

Wildmenu
Komt u 19 oktober ook genieten?

Op zondag 19 oktober presenteren wij een exclusief Wild Amuse Lunchmenu dit
om het wildseizoen te openen.
Een zorgvuldig samengesteld menu met verfijnde gerechten, bereid met ingrediënten
van het seizoen.

Paté van wilde gans en eendenlever,
geserveerd met compote en gel van stoofpeer en getoast brioche-brood

Wildbouillon
met aardse groenten

Ravioli met vulling van ree,
op gebakken bospaddenstoelen met jus van wild en tijm

Bitterbal van hazenpeper
met schuim van aardappel en Munster kaas
(een terugkomende klassieker)

Roodpootpatrijs,
zuurkool, krokante pancetta en saus van laurier

Hertenrug, moderne rode kool,
verfijnde bloedworst, gebakken appel en saus met kruidkoek en specerijen

Vijg gekarameliseerd met honing en aceto-balsamico,
bonbon van kaneel, mascarpone en red-ruby chocolade
en huisgemaakt ijs met zoethout

Ontvangst om 12.30 uur met amuse
en start van menu 13.00 uur
Verfijnde gerechtjes waar het gaat om de smaken van het najaar.
Menuprijs van dit heerlijke 7 gangen wildmenu is 89,50 per persoon.
Excl. genoten drank.
Reserveren onder vermelding van ’opening wildmenu 19 oktober’.

Terug