Wildmenu Komt u 19 oktober ook genieten?
Op zondag 19 oktober presenteren wij een exclusief Wild Amuse Lunchmenu dit om het wildseizoen te openen. Een zorgvuldig samengesteld menu met verfijnde gerechten, bereid met ingrediënten van het seizoen.
Paté van wilde gans en eendenlever, geserveerd met compote en gel van stoofpeer en getoast brioche-brood
Wildbouillon met aardse groenten
Ravioli met vulling van ree, op gebakken bospaddenstoelen met jus van wild en tijm
Bitterbal van hazenpeper met schuim van aardappel en Munster kaas (een terugkomende klassieker)
Roodpootpatrijs, zuurkool, krokante pancetta en saus van laurier
Hertenrug, moderne rode kool, verfijnde bloedworst, gebakken appel en saus met kruidkoek en specerijen
Vijg gekarameliseerd met honing en aceto-balsamico, bonbon van kaneel, mascarpone en red-ruby chocolade en huisgemaakt ijs met zoethout
Ontvangst om 12.30 uur met amuse en start van menu 13.00 uur Verfijnde gerechtjes waar het gaat om de smaken van het najaar. Menuprijs van dit heerlijke 7 gangen wildmenu is 89,50 per persoon. Excl. genoten drank. Reserveren onder vermelding van ’opening wildmenu 19 oktober’.
|