Waar eten genieten is . . . .

Restaurant

Gastheer-eigenaar André Geerlings heet u graag welkom in het sfeervolle restaurant waar zijn vrouw Nelly met veel liefde de bloemen verzorgt. Zorgvuldig gedekte tafels bieden plaats aan 60 gasten voor het diner en op werkdagen voor de lunch.

In de geklimatiseerde wijnkelder liggen achter glas de mooiste wijnen en de open haard zorgt voor een behaaglijke sfeer. Aangrenzend aan het restaurant biedt de gezellige bar een plek voor het aperitief.

De menukaart volgt de seizoenen en biedt naast het à la carte een wisselend 4-gangen menu, een vegetarisch menu en een 3-gangen 'Economy menu' welk uit te breiden is met 'Culinaire opties'. Ook voor de lunch is er een wisselend 3-gangen menu.

Alleen de beste ingrediënten, streekproducten en bereidingen vinden hun weg naar de menukaart,

"Versheid en kwaliteit overleeft alles en iedereen".
Het perfecte motto van Chef-kok Alfred van Dijk.

U kunt online reserveren, heeft u nog vragen neem dan contact op.
Waar eten genieten is . . . .