Waar eten genieten is ...

Restaurant

Alfred van Dijk en zijn team verwelkomen u graag in het restaurant, sinds 1975 gevestigd in een voormalige 19e -eeuwse boerderij aan de Lisserdijk in Lisserbroek.

Het restaurant biedt plaats aan respectievelijk 60 gasten beneden en 35 gasten boven. Beide ruimtes zijn gezellig en sfeervol en zowel voor lunch als voor diner beschikbaar.
Voor lunch beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag en zondags, en voor diner van dinsdag t/m zondag.

Blikvanger in het restaurant is de wijnkelder met glazen wand. De open haard zorgt voor een behaaglijke sfeer. Eerst een aperitief nuttigen, dat kan in de bar of bij mooi weer op het patio-terras.

De menukaart volgt de seizoenen en biedt naast het à la carte menu tijdens de lunch een drie-gangen lunchsuggestie (uit te breiden met meerdere gangen) en tijdens het diner een wisselend 4-gangen Dykhuysmenu.
Het 3 gangen maandmenu, met keuze tussen vis en vlees bij voor- en hoofdgerecht, heeft een vaste waarde op de menukaart.

Alfred van Dijk, eigenaar-chef-kok, heeft in zijn carrière individueel en in team verband een flink aantal prijzen tijdens nationale en internationale culinaire kookwedstrijden gewonnen, hij is lid van het Culinary Team The Netherlands en werkt al ruim 30 jaar met veel plezier in Het Oude Dykhuys. Waarvan meer dan 25 jaar als Chef-kok en sinds juni 2021 is hij de derde eigenaar van het restaurant.

Met zijn keukenbrigade kookt hij gerechten van klassieke eenvoud tot eigentijdse creaties.

Heeft u nog vragen neem dan contact op.
Waar eten genieten is . . . .