Waar eten genieten is . . . .

Februari menu

FEBRUARI MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van
mooie gerechten uit onze keuken.

BONBON VAN SCHOL, HOLLANDSE GARNALEN EN DILLE
waarbij krokante garnaaltjes, crouton van brioche, schuim van whisky

OF

KALFSZIJLENDE VAN DE BARBECUE
dun uitgesneden en geserveerd met een salade van Opperdoes aardappel, kruiden mayonaise, geitenkaasparels, gedroogde tomaat, mizuna en zuurdesemkrokant

***

NOORSE KABELJAUW (SKREI) UIT DE OVEN
met gerookte zalm, groene asperges, koekje van risotto en gepekelde citroen en een saus van
sereh

OF

GESTOOFDE SUKADE MET EENDENLEVER EN TRUFFEL,
waarbij jus van het stoofvocht, kleurrijke groenten
en mousseline en kaantjes van aardappel

***

CHOCOLADE-SPECERIJEN DESSERT,
brownie met kruidnagel, witte chocolade-vanille lolly, chocolade-kaneel mousse
en kardemom-stracciatella ijs

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 38,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

LANGOUSTINE BOUILLON
gevuld met krabravioli en fijne groenten
9,50

SNOEKBAARS OP DE HUID GEBAKKEN
waarbij stamppotje van winterpostelein en een jus van kalf en gedroogde ham
11,50

KWARTEL,
met pasta, gebakken paddenstoelen en schuim van vadouvan
12,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende Europese kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug