FEBRUARI MENU
met
Culinaire Opties
Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van mooie gerechten uit onze keuken.
BONBON VAN SCHOL, HOLLANDSE GARNALEN EN DILLE waarbij krokante garnaaltjes, crouton van brioche, schuim van whisky
OF
KALFSZIJLENDE VAN DE BARBECUE dun uitgesneden en geserveerd met een salade van Opperdoes aardappel, kruiden mayonaise, geitenkaasparels, gedroogde tomaat, mizuna en zuurdesemkrokant
***
NOORSE KABELJAUW (SKREI) UIT DE OVEN met gerookte zalm, groene asperges, koekje van risotto en gepekelde citroen en een saus van sereh
OF
GESTOOFDE SUKADE MET EENDENLEVER EN TRUFFEL, waarbij jus van het stoofvocht, kleurrijke groenten en mousseline en kaantjes van aardappel
***
CHOCOLADE-SPECERIJEN DESSERT, brownie met kruidnagel, witte chocolade-vanille lolly, chocolade-kaneel mousse en kardemom-stracciatella ijs
OF
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen van onze kaaswagen (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 38,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
LANGOUSTINE BOUILLON gevuld met krabravioli en fijne groenten 9,50
SNOEKBAARS OP DE HUID GEBAKKEN waarbij stamppotje van winterpostelein en een jus van kalf en gedroogde ham 11,50
KWARTEL, met pasta, gebakken paddenstoelen en schuim van vadouvan 12,50
KAASPLATEAU een assortiment van verschillende Europese kazen van onze kaaswagen 12,50
|