_____Wijn & Spijsmiddag _____ zondag 20 november 2022
Wij nodigen u graag uit voor een middag culinair genieten met smaakvolle gerechten en wijnen van dit seizoen.
Onze keukenbrigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld en hierbij heeft Daan Kruik, uw vertrouwde sommelier in het Oude Dykhuys, een passend wijnarrangement gekozen. Tijdens deze middag zal Daan u alles vertellen over de gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige en smaakvolle middag te worden! Het menu is als volgt voor u samengesteld.
Tartaar van kalfsbil, met eidooier op 63 graden bereid, schuim van aardappel en ansjovis, gefrituurde kappertjes en krokantjes van aardappel
Snoekbaars licht gepekeld en op de huid gebakken, geserveerd met bloemkool en heldere saus van gerookte paling
Roodpoot patrijs, met zuurkool, eendenlever, bataat en saus van gevogelte en foelie
Hertenrugfilet met hertenpeper, gekarameliseerde appel, gnocchi, spruitjes, rode kool en saus met kruidkoek
Drieluik van witte chocolade en citrus; Crème brulée van witte chocolade en limoen Bonbon van witte chocolade en mandarijn Crème fraîche ijs met witte chocolade en sinaasappel
all-in per couvert 82,50 U kunt via de website reserveren.
Komt u deze middag ook lekker genieten? Wij hopen u weer te mogen begroeten bij ons in Het Oude Dykhuys.
Wij ontvangen u graag om 12.30 uur voor een aperitief en een amuse en zullen om 13.00 uur starten met het uitserveren van het eerste gerecht van het menu.
Met vriendelijke groet,
Alfred van Dijk & team

|